Salamifyllda lövbiffsrullader.

Goda rullader fixar du snabbt med hjälp av lövbiff, salamiskivor och soltorkade tomater.
4 personer
8 lövbiffar
salt & peppar
10 - 12 skivor salami
12 soltorkade tomater
1½ dl lagrad riven ost
smör att steka i
3 dl vatten
SÅS:
2 dl steksky
2 msk kalvfond
3 dl vispgrädde
2 msk majsstärkelse
2 tsk kinesisk soja
salt & peppar
2 msk finhackad persilja
Servera med:
klyftpotatis och sugar snaps
Salta och peppra köttet. Lägg på salami, soltorkade tomater och riven ost. Rulla ihop från kortsidan och fäst skarven med tandpetare.
Bryn rulladerna runt om i smör tills de får fin färg. Tillsätt vatten och koka klart under lock ca 15 minuter. Ta upp rulladerna och håll dem varma.
Sila skyn och blanda med fond och grädde. Koka upp och red av med majsstärkelse utrört i lite vatten. Smaka av med salt, peppar och persilja. Lägg ner rulladerna igen. Servera med klyftpotatis och sugar snaps.