Äppelsmulpaj med lingon & ingefära.

 
Annorlunda och god paj. Kokosoljan finns i burk och är inte flytande. Den är lite dyr med ger en god smak till pajen.
 
7 st äpplen
2 dl frysta lingon
½ msk finriven ingefära
0,75 dl flytande honung
 
Topping:
200 g mandelmassa
2 dl havregryn
1 dl kokosolja
 
Sätt ugnen på 175°.
 Skala och skär äpplena i klyftor. Vänd runt dem med lingon, ingefära och honung och lägg i en pajform. 
Mixa ihop alla ingredienser till toppingen till ett smul. Strö toppingen över äpplena och grädda mitt i ugnen ca 40 min. 
Servera pajen med vaniljsås eller glass.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0