Kantarelltoast med parmesan.

 
Supergod toast.
 
4 portioner.
 
2 skivor surdegsbröd
1 msk smör
250 g kantareller
1 msk smör
salt & peppar
2 st schallotenlök, finhacka
100 g philadelphiaost
½ dl riven parmesanost
1 tsk vinäger
ev gräslök och rosepeppar till garnering
 
Bred ett tunt lager smör på båda sidorna av brödskivorna. Rosta i ugnen på 225° eller stek i stekpanna till fin färg.
Skär stora svampar i mindre bitar. Stek i smör i en het stekpanna. Salta, peppra och stek tills vätskan släppt och svampen är gyllene. Tillsätt löken och rör om
.Rör ihop philadelphia osten med parmesan och vinäger. Smaksätt med tryffelolja. Bred ett tjockt lager på bröden. Halvera. Toppa med kantareller och ev garnering.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0