Smördegsknyten med kantareller.

8–10 st
1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g
300 g kantareller
2 msk smör
salt och peppar
250 g ricottaost
1 näve rucolasallad
50 g valnötter el hasselnötter
2 msk hackad färsk rosmarin
1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g
300 g kantareller
2 msk smör
salt och peppar
250 g ricottaost
1 näve rucolasallad
50 g valnötter el hasselnötter
2 msk hackad färsk rosmarin
Ugn 225 grader.
Tina smördegen. Dela smördegsplattorna mitt itu. Smörj ett muffinsbleck och tryck ner smördegsplattorna.
Hacka kantarellerna och stek i smör, salta och peppra. Tillsätt ricotta, låt puttra några min.
Hacka rucola och nötter. Rör ner i stekpannan med rosmarin.
Klicka ut fyllningen i smördegen och tillaga i ugn 12–15 min.
Kommentarer
Trackback