Smördegsknyten med kantareller.

 
 
8–10 st

1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g
300 g kantareller
2 msk smör
salt och peppar
250 g ricottaost
1 näve rucolasallad
50 g valnötter el hasselnötter
2 msk hackad färsk rosmarin
 
 
Ugn 225 grader.
 
 
Tina smördegen. Dela smördegsplattorna mitt itu. Smörj ett muffinsbleck och tryck ner smördegsplattorna.

 Hacka kantarellerna och stek i smör, salta och peppra. Tillsätt ricotta, låt puttra några min.

 Hacka rucola och nötter. Rör ner i stekpannan med rosmarin.

 Klicka ut fyllningen i smördegen och tillaga i ugn 12–15 min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0