Vit choklad- och citronkräm.

 
Krämen med vit choklad och citron går bra att göra cirka tre dagar i förväg. Förvara den i kylen.
 
4 portioner.
 

200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
2 citroner
200 g naturell färskost,
rumstempererad
18 digestivekex

Garnering

hallon och citronmeliss

 

1. Hacka den vita chokladen, smält den i grädden.
2. Finriv skalet på citronerna och tillsätt det.
3. Vispa ner den rumstempererade färskosten i chokladkrämen och låt stelna i kyl.
4. Vid servering, krossa kexen och varva i glas med krämen.
5. Garnera med lite färska hallon och citronmeliss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0