Kycklinggryta med mango och curry.

4 portioner.
500 g kycklinglårfilé
salt och peppar
2 tsk curry
2 msk smör
2 dl vispgrädde
2 dl crème fraiche
1/2 tsk sambal oelek
1 vitlöksklyfta, finhackad
1/2 dl mango chutney
1 röd paprika
1 dl fryst, tinad mango
salt och peppar
2 tsk curry
2 msk smör
2 dl vispgrädde
2 dl crème fraiche
1/2 tsk sambal oelek
1 vitlöksklyfta, finhackad
1/2 dl mango chutney
1 röd paprika
1 dl fryst, tinad mango
Servering:
ris
Skär lårfiléerna i bitar. Krydda med salt, peppar och curry.
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt grädde, crème fraiche, sambal oelek, vitlök och mango chutney. Koka upp och låt småkoka, 10 minuter.
Kärna ur och strimla paprikan och rör ner i grytan tillsammans med mangotärningar. Servera med kokt ris.
Kommentarer
Trackback