Torskfilé med parmesan, mozzarella och skinka.

4 torskryggsfiléer, ca 500 g
salt, svartpeppar
50 g riven parmesanost
4 tsk grön pesto
4 skivor parmaskinka
200 g cocktailtomater
1/2 dl grön pesto
125 g mozzarellakulor
1 msk balsamico
1/2 rödlök
25 g pinjenötter
Garnering:
färsk basilika
Tina torsken. Strö på salt och peppar. Fördela parmesan över och klicka på pesto. Linda en skinkskiva runt varje bit och lägg på en ugnsplåt.
Dela tomaterna och gröp ur kärnhuset. Fördela pesto i varje tomat och lägg på en mozzarellakula. Lägg tomaterna runt fisken. Ringla lite balsamico på tomaterna.
Skala och skiva rödlök, lägg på plåten. Toppa med nötter. Sätt i ugn, 175°, ca 15 min. Lägg på färsk basilika.
Kommentarer
Trackback