Bakelser med mjölkchoklad och jordgubbar.

150 g digestivekex
25 g smör, smält
1 msk vatten
Mjölkchokladsfyllning:
1 dl vispgrädde
150 g mjölkchoklad
30 g smör
Garnering:
ca 2 dl vispgrädde, vispad
jordgubbar, skurna i bitar
Sätt ugnen på 220 grader.
Krossa digestivekexen i en bunke. Tillsätt smör och vatten. Blanda ihop allt till en smulig massa.
Tryck ut kaksmulorna i aluminiumformar, ca 4 cm i diameter. Grädda formarna mitt i ugnen i 8–10 min.
Låt dem kallna på plåten.
Fyllning: Värm grädden i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och tillsätt dem och smöret. Rör om tills chokladen har smält och blanda ihop allt till en slät smet. Låt den svalna.
Fyll kakformarna med choklad-
krämen. Ställ dem i kylen en stund
så att chokladen stelnar lite.
Spritsa en klick grädde på bakelserna vid servering och garnera med jordgubbar.