Aubergine med getost och honung.

 
 
Friterade skivor av aubergine som toppas med getost och honung.
 
 
1 aubergine
salt
1 - 2 msk honung
vetemjöl
olja till fritering
150 g mjuk getost
 
 
Skiva auberginen mycket tunt, lägg upp skivorna och salta lätt. Låt ligga 20 minuter. Torka av vätskan och vänd skivorna i vetemjöl. Värm honungen om du inte har flytande.

Hetta upp olja till 185 grader. Fritera skivorna någon minut till se de får lite ljus färg. Lägg upp dem på ett hushållspapper och låt rinna av.

 Precis före serveringen klicka på 1 tsk getost på varje skiva. Ringla över lite honung. Servera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0