Friterad burrata med bakade tomater och basilikaolja.

Basilikaolja:
1 dl olivolja
4 - 5 basilikablad
1 vitlöksklyfta
salt
Långbakade små tomater:
10-12 små tomater
olivolja
salt
svartpeppar
en nypa strösocker
Friterad burrata:
1/2 l rapsolja
1/2 dl vetemjöl
1-2 ägg, uppvispad med lite salt
1 dl pankoströbröd
2 burratal från Zeta
Servering:
4 normala tomater, skivade (gärna riktigt röda och söta)
färsk basilika
salt
svartpeppar
Sätt ugnen på 150 grader
Mixa ihop olivolja, basilika, vitlök och salt i ett liten skål.
Lägg dom små tomaterna i en ugnssäker form och stick ett litet hål med en vass kniv i varje tomat. Ringla över lite olivolja, salt, svartpeppar och en nypa socker. Baka i ugnen i ca 1 timme eller tills tomaterna har minskat i storlek och är skrynkliga.
Hetta upp olja i en kastrull till ca 180 grader. Vänd burratan först i ägget sedan i vetemjölet, i ägget igen och sist i pankoströbrödet. fritera tills gyllene i färgen (går väldigt fort) och låt rinna av på hushållspapper.
Lägg dom skivade tomaterna på en tallrik, lägg på dom små bakade tomaterna, ringla över basilikaoljan och lägg burratan i mitten. Salta & peppra.
Garnera med färska basilikablad.