Kokospaj med maräng och hallon.

Maräng:
3 äggvitor, rumsvarma
½ krm ättika eller pressad citron
2 dl strösocker
Dekoration:
färska hallon
½ dl hyvlad kokos eller kokosflingor
pudra över florsocker
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker tills det blir vitt och fluffigt.
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en annan bunke. Rör sedan försiktigt ner det i äggsmeten.
Rör eller vispa kokosmjölken så att eventuella klumpar löses upp. Blanda ner den i smeten. Häll i en smörad paj- eller springform, ca 25 cm i diameter.
Vispa äggvitorna med ättika till ett hårt skum. Tillsätt lite socker i taget och fortsätt vispa hela tiden. När allt socker är i och smeten blivit så hård att du kan vända skålen upp och ner är marängen klar. Bred ut eller spritsa den över kakan.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 45 min. Lägg eventuellt över folie om marängen börjar bli brun.
Låt kakan svalna. Toppa kakan med hallon och kokos. Pudra över florsocker.