Kycklinfärsgryta.

 
 

800 g kycklingfärs

1 burk krossade tomater

2 morötter 

1 lök

3 dl grädde

2 msk kycklingfond

2 tsk soya

Salt & peppar

Paprikakrydda

Spiskummin

 

Stek kycklingfärsen så den är genomstekt. Krydda med alla kryddor efter smak.

 Hacka löken, häll i den. Skala och skiva morötterna. Häll i dessa också. Låt allt steka med tills löken mjuknar.

Häll i krossade tomater. Låt dessa puttra med tills i stort sett all vätska kokat bort.

Häll i grädde, soya och fond. Låt sedan puttra på medelvärme i ca 15 minuter. Servera med potatis, ris eller pasta och en härlig grönsallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0