Kyckling med bacon.
4 kycklingfiléer, ca 550 g
2 msk smör
salt & peppar
2 dl hönsbuljong
2 msk vetemjöl
2 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1 msk osötad senap, typ dijon
1 pkt bacon, 125 g
2 msk hackad gräslök
färsk timjan
2 msk smör
salt & peppar
2 dl hönsbuljong
2 msk vetemjöl
2 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1 msk osötad senap, typ dijon
1 pkt bacon, 125 g
2 msk hackad gräslök
färsk timjan
Servering:
klyftpotatis, ris eller pasta
Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra. Häll över buljongen och koka upp.
Blanda mjöl och grädde och vispa ner redningen i skyn. Tillsätt soja och senap. Sjud ca 3 min eller tills kycklingen är genomstekt.
Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Strö bacon och gräslök över kycklingen.
Kommentarer
Trackback