Pasta med sås på rökt lax och gröna ärtor.

 
 
 
4 portioner.
 
 

2  gula  lökar, finhacka

500 gram kallrökt lax (skär i tärningar 1 x 1 cm)

4 dl creme fraiche

200 gram gröna ärtor

2 tsk Dijonsenap

2 msk finhackad dill

 svartpeppar och ev. lite salt.

olja

pasta

 

Koka pastan.

Fräs löken i olja på medeltemperatur 3-4 min, tillsätt laxen och fräs ytterligare en min.

Rör ner creme fraice, ärtor, Dijonsenap och dill, låt det koka ihop några minuter.

Tillsätt  svartpeppar, smaka av om det behövs salt, den kallrökta laxen är rätt salt i sig.

Servera med nykokt pasta.

 

Dryckestips:

Ponzi Pinot Gris 2016


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0