Kycklingwok med nudlar och koriander.

 
 
1 dl rostade sesamfrön
600 g kycklingbröstfilé
sesamolja
olja med neutral smak
1 röd paprika
2 broccolibuketter
3 msk färsk ingefära
1 paket äggnudlar, 300 g 
1 kruka färsk koriander
 
 
 
Koka upp en stor kastrull med vatten till nudlarna. Rosta sesamfröna i en torr medelvarm stekpanna.

Strimla kycklingbrösten och marinera dem i några droppar sesamolja cirka 5 minuter.

 Stek kycklingen i het oljad panna tills den är genomstekt. Ta upp kycklingen.

 Skär paprikan i tunna strimlor och bryt broccolin i mindre buketter. Fräs paprika och broccoli tillsammans i stekpannan med olja.

 Finriv ingefäran och lägg ner den bland grönsakerna tillsammans med kycklingen.

 Koka nudlarna enligt förpackningen, häll av kokvattnet och blanda dem med kyckling- och grönsakswoken, sesamfröna och färsk koriander.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0