Bakad rödbeta med hallon & ädelost.

 
 
12 st små rödbetor
4 cl olivolja
Salt


Vinägrett​:
4 cl hallonvinäger
1 dl olivolja
½ rödlök
12 st hallon
160 g ädelost
salt & peppar
 
 
Sätt ugnen på 180 grader. Skölj rödbetorna ordentligt. Lägg betorna på en plåt tillsammans med olivolja och salt. Rosta i ugnen tills de känns mjuka, ca 30 minuter. 

Skala och finhacka rödlöken, blanda med hallonvinäger och olivolja. Dela hallonen på mitten och dela osten i mindre bitar. Servera betorna ljumna med vinägretten, hallonen och ädelosten.  Smaka av med salt och svartpeppar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0