Lingon och kokostoscakaka.

Sockerkaka:
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
1 nypa salt
150 g frysta lingon
Kokostosca:
25 g smör
1/2 dl ljus Sirap
3/4 dl grädde
2 dl riven kokos
5 msk farinsocker
Sätt ugnen på 175 °C.
Vispa, ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.
Smält smöret i en kastrull, häll ner mjölken och blanda tillsammans med äggsmeten.
Blanda vetemjöl, bakpulver, kardemumma och salt i en bunke. Tina lingonen och vänd ner i mjölblandningen. Vänd sedan försiktigt ner allt i äggsmeten.
Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, cirka 22 cm i diameter. Grädda kakan mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter.
Gör under tiden kokostoscan. Smält smör i en kastrull och rör ner övriga ingredienser. Blanda väl och låt sjuda i några minuter.
Ta ut kakan efter cirka 20 minuter, ställ ugnen på 200 °C och höj ugnsgallret ett steg. Bred kokostoscan över kakan. Ställ tillbaka kakan i ugnen och grädda ytterligare i cirka 5-10 minuter tills den är gyllenbrun.