Smördegssnurror med ost och spenat.

 
 
12 stycken.
 
 

200 g fryst hackad spenat
150 g västerbottensost
150 g färskost
1 vitlöksklyfta, pressad
1 paket färsk smördeg på rulle
1 ägg till pensling

 

 

Gör så här:
 Sätt ugnen på 200 grader. Tina upp spenaten och pressa ur så mycket vätska du kan,  lägg den i en sil och pressade med en sked.


 Blanda västerbottensost, färskost, vitlök och spenaten.


 Rulla ut smördegen och pensla båda sidorna med uppvispat ägg.


 Bred på fyllningen och rulla ihop som en rulltårta. Skär 12 lika stora delar.


 Baka mitt i ugnen i 15-20 minuter tills de fått fin färg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0