Pasta caprese med tomater och mozzarella.

 

250 g pasta
1 burk krossade körsbärstomater
1 msk balsamvinäger
salt
 svartpeppar
1 ask färska körsbärstomater
3 msk olivolja
250 g mozzarella
1 rödlök
färsk basilika

 

 

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Häll burken med körsbärstomater i en kastrull och koka ihop med balsamvinäger, salt och peppar.

Dela körsbärstomaterna och lägg dem i såsen, låt koka 2 minuter.

Häll av vattnet från pastan och vänd ner den i såsen tillsammans med 2 msk olivolja.

Riv över mozzarella, hackad rödlök, riven basilika samt mer olivolja, salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0