Kycklingsallad med dragonsås .

 
 
200 g sparris
2 msk rapsolja
2 morötter
1 knippe rädisor
1 påse blandad sallad à 60 g
75 g sockerärter
1 grillad kyckling
 
 
Dragonsås:
2 dl creme fraiche
1 msk citronsaft
2 tsk fransk senap
2 msk flytande honung
1 msk torkad dragon
salt & peppar
 
 
Skär varje sparris mitt itu på längden och stek hastigt i en stekpanna med olja.

Skala och skiva morötterna tunt, gärna med potatisskalare. Skär rädisorna i tunna skivor.
 
Blanda ihop allt till såsen.

 Lägg salladsblandningen på ett stort fat. Toppa med sparris, morötter, rädisor och sockerärter. Skär kycklingen i bitar och vänd ner i salladen. Servera med dragonsås.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0