Whiskykyckling med klyftpotatis.

 
 

4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör

 

Whiskysås:
3 dl vispgrädde
1/2 dl whisky
1/2 dl kinesisk soja (Kikkoman)

 

Garnering:
cocktailtomater på kvist

 

Ugn 200°

 

Putsa och krydda kycklingfiléerna. Bryn kycklingen i smör.

Lägg kycklingen en smord ugnsform.

 

 Sås:

Blanda grädde, whisky och soja och häll över kycklingen.

Gratinera i nedre delen av ugnen i ca 25 min. Låt några cocktailtomater steka med de sista tio minuterna.

Servera med klyftpotatis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0