Västerbottenskorgar med löjrom.

 
Köp rågcrispskålar bakade av surdeg från Linkosuo eller vanliga krustader.
 
Krustader:
 
rågcrisp, Linkosuo
riven västerbottensost
1 ägg
1 dl creme fraiche
salt & peppar
 
 
Topping:
creme fraiche
löjrom
röd lök
dill
svartpeppar
 
 
 
Fyll korgarna till en tredjedel med riven ost.
 
Vispa ihop ägg och creme fraiche. Salt och peppar.
 
Häll äggblandningen på osten i krustaderna.
 
Gratinera i 200 ° 10 minuter.
 
Låt svalna en kort stund. 
 
Sätt på toppingen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0