Burrata med granatäpple.

 
 
Krämig burrata, underbart god med syrligt granatäpple och stekt citron.
 
200 g , rumsvarma burrata (2 ostar)
liten citron, halverad
litet granatäpple
3 msk olivolja
1 tsk vit balsamvinäger
flingsalt och svartpeppar
ev nötter eller solroskärnor
 
 
Stek citronen med snittytan nedåt i olja i en stekpanna.
 
Stek på medelhög värme tills det doftar gott och den har fin karamelliserad yta.
 
Lägg burratan på ett fat och skär ett snitt i osten. Pressa över citronsaft och strö på granatäpple.
 
Ringla på olja och vinäger. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0