Kyckling i dragonsås.

 
 

700 g kycklingfilé

1/2 tsk salt

1/2 tsk nymalen svartpeppar

25 g smör att steka i

3 vitlöksklyftor

1 gul lök

2 dl vitt vin

2 dl crème fraiche

3 dl vispgrädde

3 msk torkad dragon

2 msk kycklingfond

2 msk dijonsenap

 

 

Skär kycklingen i kuber, ca 2 x 2 cm. Salta och peppra.

 

Stek kycklingen i smör i en het stekpanna så att den får fin färg.

 

Skala och hacka lök och vitlök och stek sedan med kycklingen på medelvärme i ca 5 minuter.

 

Tillsätt vin, crème fraiche, grädde, dragon, fond och senap. Rör om så att allt blandas väl.

 

Servera med kokt basmatiris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0