Kycklinggryta med bacon och gräslök.

 
 
500 g kyckling - eller lårfileer
1 msk smör
140 g bacon
 
 
Sås:
4 dl sky och vatten
2 msk koncentrerad kycklingfond
2 dl lätt creme fraiche
1 msk dijonsenap
1 msk  rödvinbärsgele
1 krm curry
1 krm paprikapulver
1 tsk kinesisk soja
 
 
Servering:
ris
sparris
tomater
 

Skär kycklingen i bitar. Bryn dem i smör, salta och peppra. 
 
Strimla och stek baconet för sig.
 
Sås:
Skölj ur pannan med vatten och sila den. Mät upp till 4 dl vatten. Tillsätt resten av ingredienserna och koka upp.
 
Lägg i kycklingen, koka upp och sjud i 5 minuter.
 
Strö över bacon och gräslök.
 
Servera med ris, sparris och tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0