Laxsallad med bacon.

 
 
2 portioner.
 
 

6 skivor bacon

2 laxfiléer

2 skivor vitt bröd

1/2 huvud krispsallad

1/4 gurka

8 små röda eller gula tomater

salt och peppar

 

 

Parmesandressing:

 

1 dl riven parmesanost

2 msk majonnäs

2 msk crème fraiche

en skvätt färskpressad citronsaft

salt och peppar

 

 

Stek baconet krispigt i het stekpanna. Behåll baconfettet i stekpannan.

 

 

Krydda laxfiléerna med salt och peppar.

 

 

Skär brödskivorna till mindre krutonger och stek laxen ett par minuter per sida och brödet i samma panna som baconet.

 

 

Skölj alla grönsaker, skär gurkan i skivor och dela tomaterna.

 

 

Rör ihop dressingen och smaka av med salt och peppar. Blanda grönsakerna med dressingen och toppa med bacon, lax och krutonger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0