Koreanska tacos.

 
 
 
800 g lårkycklinfile
salt & peppar
cirka 2,5 dl maizena mjöl
neutral olja
 
 
Sås:
 
2 dl ketchup
4 msk stark chilisås
4 msk risvinäger eller vitvinsvinäger
4 msk soja
2 msk flytande honung
1 msk sesamolja
4 tsk socker
1,5 msk färsk ingefära, riven
2 tsk vitlök, finriven
 
 
 
Tillbehör:
 
kål, eller sallad, finriven
morot, strimlad
gurka
jalapeño
sesamfrön
fetaost, smulad
koriander
 
 
 
Rör ihop alla ingredienser till såsen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0