Parmesankyckling gratäng.

 
1 kg kycklinfileer, delas i 2 - 3 långa bitar
1 gul lök, hackas
2 vitlöksklyftor, finhackas
1 hönsbuljongtärning
2,5 dl mellangrädde
2 dl lätt creme fraiche
1 - 1,5 msk mango chutney
200 g parmesanost, rivs
salt & peppar
 
Salt och peppara kycklingfileerna, bryn dem och lägg dem sedan i en ugnsfast form.Strö över lök och vitlök. Smula över buljongtärningen. Vispa igop grädde, creme fraiche och mango chutney, slå det över kycklingen. Strö över parmesanost. Om du vill kan du lägga på skivade tomater eller soltorkade tomater.
175 grader i 35 minuter.
Servera med ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0