Vegetarisk lasagne.


4 portioner.
 
2 gula lökar, finhacka

2 vitlöksklyftor, finhacka

1 aubergine, tärna

1 zucchini, tärna

1 msk tomatpuré

2 burkar tomater, krossade

4 dl  crème Fraiche Fetaost-Soltorkade tomater

ca 12 lasagneplattor

150 g fetaost

 

Sätt ugnen på 200°. 
Stek lök, vitlök, aubergine och zucchini i smör i en stekpanna tills de fått lite färg. Tillsätt tomatpurén och tomaterna och låt puttra ca 10 min. Varva röran med crème fraiche och lasagneplattor i en smord form ca 20x30 cm, avsluta med ett varv tomatröra. Strö över smulad fetaost. Baka lasagnen i mitten av ugnen ca 30 min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0