Italienska ägghalvor.

 
 
4 ägg
rucolasallad
körsbärstomater
1 dl gröna färska basilikablad eller pesto
2 msk färskost
1 msk gräddfil
1/2–3/4 dl riven parmesan
salt
ev 1/2 liten pressad vitlök
 
 

Garnering:
riven parmesan

Lägg ner äggen i kallt vatten och koka dem 8 1/2 min. Spola dem kalla, skala och dela dem.


Lägg ut ägghalvorna på en bädd av rucola och små delade tomater.


 Blanda mixade eller mortlade basilikablad eller pesto, färskost, gräddfil, parmesan och ev lite pressad vitlök till en lämplig konsistens. Smaka av med salt. Fördela röran på ägghalvorna och riv över lite parmesan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0