Bakad rödbeta med hallon & ädelost.
12 st små rödbetor
4 cl olivolja
Salt
4 cl olivolja
Salt
Vinägrett:
4 cl hallonvinäger
1 dl olivolja
½ rödlök
12 st hallon
160 g ädelost
salt & peppar
Sätt ugnen på 180 grader. Skölj rödbetorna ordentligt. Lägg betorna på en plåt tillsammans med olivolja och salt. Rosta i ugnen tills de känns mjuka, ca 30 minuter.
Skala och finhacka rödlöken, blanda med hallonvinäger och olivolja. Dela hallonen på mitten och dela osten i mindre bitar. Servera betorna ljumna med vinägretten, hallonen och ädelosten. Smaka av med salt och svartpeppar.
Skala och finhacka rödlöken, blanda med hallonvinäger och olivolja. Dela hallonen på mitten och dela osten i mindre bitar. Servera betorna ljumna med vinägretten, hallonen och ädelosten. Smaka av med salt och svartpeppar.
Kommentarer
Trackback