Löjromspotatis.

 
 
4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g styck, med skinnet kvar
flingsalt
 vitpeppar
smör
 
 
Potatis:
800 g mandelpotatis
2 dl crème fraiche
1 dl vispgrädde
2 tsk dijonsenap
100 g löjrom
1 dl gräslök, hackad
1 dl dill, hackad
flingsalt
 vitpeppar
 
Potatisen: Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt den ånga av och dela i mindre bitar.
 
 
Koka upp crème fraiche, grädde och senap. Vänd ner löjrom, örter och potatis vid servering. Smaka av med salt och peppar.
 
 
Fisken: Krydda fisken med salt och peppar. Låt smöret bli ljusbrunt i en panna. Lägg i fisken med skinnsidan ner och sänk värmen. Stek på svag värme cirka 8 minuter.
 
 
Vänd och stek klart, 1-2 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0