Tomatsallad med burrata och lök.

 
 
 

1 burrata till varje portion
10 plommontomater el 2 kvisttomater
1 silverlök
1 msk hackad färsk persilja
olivolja
salt
 svartpeppar

 

 


 Skiva tomaterna relativt tunt och lägg på ett  fat.

 


Skala och skär löken i tunna tunna ringar. Jag använde mandolinen för att få dom riktigt tunna.

 


 Lägg de tunt skivade lökringarna i iskallt vatten och ställ in i kylskåpet fram till servering.

 


Hacka lite persilja över tomaterna, lägg på den krispigt kalla löken och lägg den  krämiga burratan i mitten.

 


 Ringla lite olivolja över, salta och peppra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0