Kycklingsallad med dragonsås .
200 g sparris
2 msk rapsolja
2 morötter
1 knippe rädisor
1 påse blandad sallad à 60 g
75 g sockerärter
1 grillad kyckling
2 msk rapsolja
2 morötter
1 knippe rädisor
1 påse blandad sallad à 60 g
75 g sockerärter
1 grillad kyckling
Dragonsås:
2 dl creme fraiche
1 msk citronsaft
2 tsk fransk senap
2 msk flytande honung
1 msk torkad dragon
salt & peppar
Skär varje sparris mitt itu på längden och stek hastigt i en stekpanna med olja.
Skala och skiva morötterna tunt, gärna med potatisskalare. Skär rädisorna i tunna skivor.
Blanda ihop allt till såsen.
Lägg salladsblandningen på ett stort fat. Toppa med sparris, morötter, rädisor och sockerärter. Skär kycklingen i bitar och vänd ner i salladen. Servera med dragonsås.
Kommentarer
Trackback