Fiskfilé med mangochutney- och cashewnötpanering.

 
 
 
 

600 g valfri vit fiskfilé
mangochutney
100 g cashewnötter
salt och peppar


Curry- och paprikasås:
1 schalottenlök
½ röd paprika
1 tsk curry
1 msk smör
3 dl matlagningsgrädde
1/2 grönsaksbuljongtärning

 

Dela fisken i fyra portionsbitar och krydda med salt och peppar.
Hacka nötterna. Pensla fisken med mangochutney, täck filéerna med hackade nötter.
Stek i matolja på medelvärme.
Servera med råris och en curry- och paprikasås.

 

Curry- och paprikasås:
Hacka schalottenlök och paprika.
Fräs i smör tillsammans med curry tills det blir mjukt.
Häll i grädde och buljongtärning.
Koka upp och smaka av med salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0