Kladdkaka med muscovadosocker.

 
 
Så enkel att göra, du rör bara ihop den i en kastrull.
 
 
100 g smör
200 g mörk choklad
200 g ljust muscovadosocker
4 ägg
50–75 g frysta hallon
 
 
 
Tillbehör:
 hallon
vispgrädde
florsocker
 
 
 Sätt ugnen på 200°.

Smält smöret i en 2-literskastrull.

 Bryt ner chokladen i små bitar och låt den smälta i smöret. Vispa till en blank smet utan klumpar.

 Vispa ner sockret och sedan äggen, ett i taget, tills allt är blandat.

Häll hälften av smeten i en smord form med löstagbar kant 22–24 cm. Fördela de frysta hallonen över och häll på resten av smeten.

 Grädda på andra falsen nerifrån 20–25 minuter. Låt kallna.

.Garnera med hallon. 
 
 Servera kakan med lättvispad grädde och lite florsocker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0