Pannacotta med västerbottensost och löjrom.

 
 
6 portioner.
 
 
gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 dl finriven västerbottensost
vitpeppar
 
 
Topping:
 
80 g löjrom
0.5 rödlök, finhackad
1 msk finskuren färsk gräslök
 
 
 
Lägg gelatinbladet i kallt vatten. Värm grädde och ost under omrörning på låg värme tills osten smält. Smaka av med vitpeppar.
 
 
Lyft upp gelatinbladet och lägg i en kastrull. Värm gelatinet och häll i grädden i en tunn stråle under omrörning.
 
 
Fördela i sex snapsglas, låt stå i kylen minst 1 timme. Toppa pannacottan med löjrom, rödlök och gräslök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0