Minitaco med räkor och krämig fänkålssallad.

 
 
4 portioner.
 
 
 
 

4 små tortillabröd
20 st skalade räkor

 

 

Krämig fänkålssallad:


150 g fänkål
1 tsk pressad citronjuice
½ tsk strösocker
50 g majonnäs
salt

 

 

Skär bort roten från fänkålen och skiva den supertunt. Marinera fänkålen i citronjuicen, sockret och en nypa salt, ca 10 minuter. Krama därefter ur vattnet lite lätt och blanda fänkålen med majonnäsen.

 

 Stansa ut små rundlar av tortillabröden, ca 12 centimeter i diameter. Fyll bröden med fänkålssalladen och toppa med räkor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0